Schoenen Kleuren

Zoekt u schoentjes in elke mogelijke kleur? Dan bent u bij Bruidsmoeder aan het juiste adres. We hebben de grootste collectie feestelijke schoenen voor dames van Nederland en België. Speciaal voor de bruid en alle suit van de bruiloft hebben we een unike grote collectie schoenen. 

Keus uit ruim 60 modellen schoenen, die we in elke gewenste kleur kunnen inverven. Ook bijpassend tasje (clutch) in dezelfde kleur als uw kleedje of bolero.

Op onze schoenenafdeling ook mooie modellen in gold, silver of bronze kleur leder.

Voor alle maten kunt u bij ons terecht t/m dames schoenmaat 42.

Met hoge hak of lage hak, open of pump. Alle modellen mogelijk in elke maat. Het inkleuren van de schoenen duurt 3 weken. Dan versturen we de schoenen aan uw adres in België. Of u komt zelf naar Brielle om de schoentjes tegelijk met uw kledij te passen en op te halen.  

Welkom bij de gróótste collectie van Nederland en België voor moeders van een bruidspaar, telkens totaal ruim 450 sets kleedje-mét-jasje! En bijpassende scjoenen in dezelfde kleur. Sinds ruim 25 jaar is ons modemagazijn uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande winkels voor gelegenheidskleding van heel Nederland en België.

Alles keurig op maat in ons eigen atelier (boven de winkel). Dagelijks zorgen onze coupeuses dat uw nieuwe kleding op tijd voor u klaar hangt. Bij speciale figuurcorrecties spelden ze zelf af.

Dus kortom:

Wilt u avondkleding?

Dagelijks ontvangen wij uit héél Nederland en België moeders van bruidsparen met hun dochter of partner om te kijken en te passen. Bruidsmoederkleding is geschikt en bijzonder als het een rechte jurk is met een verhoogde taille en een bijpassend kort jasje (bolero). Dat weten wij en dat is ons specialisme. U vindt bij ons de grootste collectie van Nederland en België. Dus mode voor de moeder van de bruid en bruidegom. Voor de moeders van het bruidspaar hebben we telkens totaal ruim 450 sets jurk met jasje in huis!

Bruiloftsgasten

Kleding voor bruiloftsgasten: kleding voor zussen, broers, ooms en tantes en alle andere genodigden. Kom kleding uitzoeken in Brielle. Bent u binnenkort te gast op een bruiloft, kom dan nu vrijblijvend kijken voor de juiste kleding en advies daarbij. Maak bij voorkeur een afspraak daartoe.

Alles onder één dak: voor de dames: jurkjes, pakjes, rokken, pantalons, blazers, tunieken, etc. etc. Voor mannen: mooie pakken, kostuums, colberts en mooie overhemden. Ook alle accessoires, schoenen, stropdassen.

Eigen atelier in huis, dus onze coupeuses zorgen voor perfectie.

Afspraak

U kunt bij ons gerust zonder afspraak langs komen, echter is passen dan veelal niet mogelijk. Mode voor bruidsmoeders is bijzondere kleding en anders dan u gewend bent. Het uitzoeken vergt dan ook ons advies. Wij weten welke jurk-set bij uw profiel de juiste keus is.

We hebben dagelijks een team van stylistes in onze winkel, zij nemen graag de tijd voor u om u vrijblijvend te adviseren. U kunt hiervoor een afspraak maken.

Afspraak maken
Schoenen kleuren
Schoenen kleuren
Schoenen kleuren
Schoenen kleuren
Schoenen kleuren
Schoenen kleuren
Schoenen kleuren
Schoenen kleuren
Schoenen kleuren
Schoenen kleuren
Schoenen kleuren
Schoenen kleuren
Schoenen kleuren
Schoenen kleuren
Schoenen kleuren
Schoenen kleuren
  •  De gróótste winkel voor kleedje-mét-vest in de Benelux
  •  Dagelijks geopend: 7 dagen per week (op afspraak)
  •  Ook suitkledij voor álle familie-leden en daggasten
  •  In Nederland, 1 uur rijden vanaf Antwerpen
  •  Meerdere hotels op loopafstand: klik HIER
Sfeer Sfeer Sfeer

Kom gezellig naar Brielle in Nederland en laat u verrassen!


Bezoek ons op afspraak, zodat uw styliste aanwezig is die alle tijd neemt voor jullie.

Onze winkel is gevestigd in een historisch pand, gelegen in de Vestingstad Brielle in Nederland (tussen Antwerpen en Amsterdam). We hebben voor u een eigen gratis parking (achterzijde), met winkel-entree. Klik HIER voor route en adres.

Dagelijks ontvangen we bezoekers uit België en Nederland. Zij combineren dit vaak met een strand- en duinwandeling. Of shoppen hier: want Brielle heeft leuke boetieks en horeca. Samen met het passen en lunchen een gezellig dagje uit met familie of vrienden. 

Afspraak maken