Exclusieve jurken

Lange jurken voor de suit bij een bruiloft in de familie, of voor een cruise. Of als trouwkleed voor uzelf. Maar ook voor een stijlvol black-tie feest of een glamour-feest.

Lange jurken hebben we in vele modellen en stoffen. Ook voor een jubileum-feest of zakelijk gala.

Vanaf 149,- tot 589,- hebben we eigenlijk voor elk budget een bijzonder avondkleed. Kom vrijblijvend bij ons kijken en passen. Maak daartoe een afspraak door uzelf in de agenda te zetten. Klik HIER.

Tevens: bolero's, schoenen, stola's, hoeden, tasjes, etc.

•  PRIJZEN:

lange jurken 199,- - 489,-
bolero bijpassend   89,- - 279,-
stola   29,- - 129,-
schoentjes  119,- - 289,-
bijpassend tasje   89,- - 189,-
mannen kostuum 269,- - 798,-
smoking 279,-  - 489,-

 

 

 

 

 

Getoonde foto's: voorbeelden uit onze collectie (uitverkocht voorbehouden, maar dan zijn er wel alternativen).

Exclusief kleedje of lange jurk of avondjurk?

Welkom bij de gróótste collectie in de Benelux voor moeders van een bruidspaar, telkens totaal ruim 450 sets jurk-mét-jasje! Sinds ruim 25 jaar is ons modemagazijn uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande winkels voor gelegenheidskleding van heel Nederland en België.

Alles keurig op maat in ons eigen atelier (in de winkel). Dagelijks zorgen onze 6 coupeuses dat uw nieuwe kleding op tijd voor u klaar hangt. Bij speciale figuurcorrecties spelden ze zelf af.

Wilt u avondkleding?

Dagelijks ontvangen wij uit héél Nederland en België moeders van bruidsparen met hun dochter of partner om te kijken en te passen. Bruidsmoederkleding is geschikt en bijzonder als het een rechte jurk is met een verhoogde taille en een bijpassend kort jasje (bolero). Dat weten wij en dat is ons specialisme.

U vindt bij ons de grootste collectie van Nederland en België. Dus mode voor de moeder van de bruid en bruidegom. Voor de moeders van het bruidspaar hebben we telkens totaal ruim 450 sets jurk met jasje in huis!

Bruiloftsgasten

Kleding voor bruiloftsgasten: kleding voor zussen, broers, ooms en tantes en alle andere genodigden. Kom kleding uitzoeken in Brielle. Bent u binnenkort te gast op een bruiloft, kom dan nu vrijblijvend kijken voor de juiste kleding en advies daarbij. Maak bij voorkeur een afspraak daartoe.

Alles onder één dak: voor de dames: jurkjes, pakjes, rokken, pantalons, blazers, tunieken, etc. etc. Voor mannen: mooie pakken, kostuums, colberts en mooie overhemden. Ook alle accessoires, schoenen, stropdassen.

Eigen atelier in huis, dus onze coupeuses zorgen voor perfectie.

Afspraak

U kunt bij ons gerust zonder afspraak langs komen, echter is passen dan veelal niet mogelijk. Mode voor bruidsmoeders is bijzondere kleding en anders dan u gewend bent. Het uitzoeken vergt dan ook ons advies. Wij weten welke jurk-set bij uw profiel de juiste keus is.

We hebben dagelijks een team van stylistes in onze winkel, zij nemen graag de tijd voor u om u vrijblijvend te adviseren. U kunt hiervoor een afspraak maken.

Afspraak maken
Exclusieve jurken
Exclusieve jurken
Exclusieve jurken
Exclusieve jurken
Exclusieve jurken
Exclusieve jurken
Exclusieve jurken
Exclusieve jurken
Exclusieve jurken
Exclusieve jurken
Exclusieve jurken
Exclusieve jurken
Exclusieve jurken
  •  De gróótste winkel voor kleedje-mét-vest in de Benelux
  •  Dagelijks geopend: 7 dagen per week (op afspraak)
  •  Ook suitkledij voor álle familie-leden en daggasten
  •  In Nederland, 1 uur rijden vanaf Antwerpen
  •  Meerdere hotels op loopafstand: klik HIER

Kom vrijblijvend passen.

Uw afspraak bij ons: een van onze stylistes zal dan samen met u enkele jurken uitzoeken, die u vervolgens gaat passen. We hebben lange jurken en avondjurken met strapless schouderafwerking, maar ook met een korte mouw of met lange mouw. En veel keus in mooie stola's en bijpassend jasjes (bolero).

Tevens div. schoentjes en tasjes (die maken we in dezelfde kleur als de jurk)! Kortom: er is telkens, doorheen het ganse jaar véél keus voor élke gelegenheid. Altijd ruim 249 lange avondjurken op voorraad.

Maat 34 t/m 48. Maak een afspraak en laat u verrassen door onze collecties.

U hebt wellicht nog enkele vragen? Klik HIER voor het antwoord.

Sfeer Sfeer Sfeer

Kom gezellig naar Brielle in Nederland en laat u verrassen!


Bezoek ons op afspraak, zodat uw styliste aanwezig is die alle tijd neemt voor jullie.

Onze winkel is gevestigd in een historisch pand, gelegen in de Vestingstad Brielle in Nederland (tussen Antwerpen en Amsterdam). We hebben voor u een eigen gratis parking (achterzijde), met winkel-entree. Klik HIER voor route en adres.

Dagelijks ontvangen we bezoekers uit België en Nederland. Zij combineren dit vaak met een strand- en duinwandeling. Of shoppen hier: want Brielle heeft leuke boetieks en horeca. Samen met het passen en lunchen een gezellig dagje uit met familie of vrienden. 

Afspraak maken