Ons bedrijf

Sylvia en Paul Rijcken:

"Welkom namens ons team van 18 stylistes en 6 coupeuses"

"Onze conceptstore "Bruidsmoederjurk" is onderdeel van Rijcken-Mode in BRIELLE in Nederland. Wij zijn een Belgisch familie-bedrijf dat al langer dan 35 jaar bestaat. Jawel: we zijn Belgen met een Nederlandsch modebedrijf. 
Ons mode-magazijn is uitgegroeid tot de meest gespecialiseerde winkel in Nederland en België voor de moeders van een bruidspaar en voor hertrouwen (jurk-mét-jasje sets).

Bij ons vindt u telkens honderden kleedje-mét-vest sets, vele modellen schoenen mét een tasje, etc.: alles is aanwezig. Mooi op elkaar afgestemd.

De gezellige winkel is gevestigd in een historisch pand in de historische vesting-Brielle. Met onze 20 medewerksters staan we 7 dagen per week dagelijks voor u klaar. Het is onze passie om u met een enorme variatie en keus te verrassen. Alles is overzichtelijk gepresenteerd. Samen zorgen we dat onze bezoekers en hun familie een inspirerende en gezellige dag hebben."

 

•     Ondernemersprijs voor Rijcken Mode: ‘De grootste aanbieder van bruidsmoederkleding in de Benelux’

Paul en Sylvia Rijcken van Rijcken Mode (Bruidsmoeder) uit Brielle hebben de Ondernemersprijs Brielle 2022 gewonnen.

    ALGEMEEN DAGBLAD,  Janet van Klink 
Afspraak maken
Over ons bedrijf
Over ons bedrijf
Over ons bedrijf
Over ons bedrijf
  •  De gróótste winkel voor kleedje-mét-vest in de Benelux
  •  Dagelijks geopend: 7 dagen per week (op afspraak)
  •  Ook suitkledij voor álle familie-leden en daggasten
  •  In Nederland, 1 uur rijden vanaf Antwerpen
  •  Meerdere hotels op loopafstand: klik HIER

Onze 6 coupeuses zorgen dat uw bijzondere kleding perfect past.
Gedurende het hele jaar steeds tenminste 589 sets jurk-mét-jasje op voorraad in de winkel. En 200 mannen-kostuums. Echt waar, u leest het goed: heel veel keus. 

Onze 18 stylistes assisteren u vrijblijvend en persoonlijk, zij zijn vakbekwaam en geven u een eerlijk advies. Ze nemen ruim de tijd voor u en uw familie. Geen opgedirkt gedoe en geen gehijg in uw nek. Samen gezellig kijken en passen. Alles in één keer mooi op elkaar afgestemd.

We like to inspire you.

 

Tussen Antwerpen en Amsterdam.

Bruidsmoederjurk is gevestigd in een historisch pand in Brielle-vesting. Aan het einde van de snelweg A16, 25 minuten van Rotterdam.
Aan de achterzijde eigen gratis bezoekersparking met winkelentree. Toets in iop uw auto-navigatie: Venkelstraat 29, Brielle, Nederland.

We zijn 7 dagen per week geopend.

Grootste keus in de Benelux!

Onze stylistes nemen graag de tijd voor u. Maak een vrijblijvende afspraak, omdat anders alle paskamers bezet zijn.
De retouche aan uw gekozen kledij gebeurt in ons atelier (in de winkel). De 6 coupeuses spelden uw bijzondere kleding persoonlijk af.

Men reist 1 á 2 uur naar Brielle. Combineer uw bezoek bij ons met winkelen in ons historisch centrum met vele boetieks en horeca. Of maak een duin- of strandwandeling (Brielle ligt dicht bij de zee).
In Brielle zijn 3 hotels op loopafstand.

Een afspraak maken: zet uzelf eenvoudig in onze agenda: klik HIER.

Telefoon:  0031 181-412094
of mobiel: 0031 624203366

Hebt u nog vragen aan ons: klik HIER

 

Sfeer Sfeer Sfeer

Kom gezellig naar Brielle in Nederland en laat u verrassen!


Bezoek ons op afspraak, zodat uw styliste aanwezig is die alle tijd neemt voor jullie.

Onze winkel is gevestigd in een historisch pand, gelegen in de Vestingstad Brielle in Nederland (tussen Antwerpen en Amsterdam). We hebben voor u een eigen gratis parking (achterzijde), met winkel-entree. Klik HIER voor route en adres.

Dagelijks ontvangen we bezoekers uit België en Nederland. Zij combineren dit vaak met een strand- en duinwandeling. Of shoppen hier: want Brielle heeft leuke boetieks en horeca. Samen met het passen en lunchen een gezellig dagje uit met familie of vrienden. 

Afspraak maken