Bruidegom

Trouwkostuum, bruidegompak of Italiaans kostuum vindt je in Brielle

Inderdaad.  Als bruidegom wil je dan toch echt wel eens een mooi kostuum aan. Kom dan naar Brielle in Nederland en verbaas je over de uitgebreide keus in kostuums. Ook maatpakken en álle accessoires. Trouwkostuums in maat 46 t/m 64.

Bekijk ook een 3 delig pak (dus met gillet) en dan dragen met een strik á la Peacky Blinders.
Je wilt een bijzonder kostuum voor je trouwdag? Niet zo'n gewoon kantoorpak. Maar een strak gesneden Italiaans kostuum van mooie materialen. Vooral een pak waarin je je goed voelt maar dat je ook ná de bruiloft ook nog kunt dragen op je jeans etc.

Dan zijn de adviseurs (personal shoppers) van Rijcken-Mode een goed begin van je ontdekkingstocht. De prijzen beginnen bij € 369,-.

Kom naar Brielle (1 uur rijden vanaf Antwerpen) voor suggesties en inspiratie. (advies: kom door de week; méér tijd, méér ruimte, drankje bij de lunch).

Maak een afspraak en laat je maar verrassen.

In ons atelier in de winkel zorgen onze 6 coupeuses ervoor dat alles perfect past.

•  PRIJZEN:

kostuums 269,- - 569,-
gillet (vestje) 179,- - 269,-
trouwpak 459,- - 889,-
overhemd   59,- - 139,-
schoenen  159,- - 289,-
leder riem   29,- -  89,-

 

 

 

 

 

Afspraak maken
Bruidegom
Bruidegom
Bruidegom
Bruidegom
Bruidegom
Bruidegom
Bruidegom
Bruidegom
Bruidegom
Bruidegom
Bruidegom
Bruidegom
  •  De gróótste winkel voor kleedje-mét-vest in de Benelux
  •  Dagelijks geopend: 7 dagen per week (op afspraak)
  •  Ook suitkledij voor álle familie-leden en daggasten
  •  In Nederland, 1 uur rijden vanaf Antwerpen
  •  Meerdere hotels op loopafstand: klik HIER

- IMMEDIATE - CARL GROSS - CG-COUTURE - ROY ROBSON - DIGEL - CARLO CARDINI -

Op onze uitgebreide kostuum-afdeling vind je een bijzondere keus in trouwpakken. Italiaans gesneden kostuums van div. merken. Elk kostuum heeft een kolbert dat ook later op een jeans kan worden gedragen.

Onze collectie trouwpakken bestaat uit een grote variatie aan mogelijkheden. Glanzende stoffen, wollen stoffen, katoen, coolwool, etc. Alles is aanwezig. Groen, bruin, zand, bordeau, etc. Mooie Italiaanse snit en goed getailleerd.

Bij elke set ook bijpassende schoenen en ook de juiste strik of stropdas.

We raden je aan om tenminste 6 maanden voor je trouwdatum te zorgen dat je een bruidegompak hebt uitgezocht.
Het hoeft dan niet al bij je in de kast te hangen, maar het geeft je wel een zorg minder. Bovendien kunnen we dan nog rekening houden met je wensen.

Laat je inspireren en kom eens kijken (op afspraak). Of maak een afspraak voor persoonlijk advies. Breng bij je bezoek iemand mee die jou goed kent en mag meedenken. Alhoewel wij je zeker goed kunnen adviseren en tegenvallers voorkomen, is de mening van een vriend of moeder heel waardevol.

Sfeer Sfeer Sfeer

Kom gezellig naar Brielle in Nederland en laat u verrassen!


Bezoek ons op afspraak, zodat uw styliste aanwezig is die alle tijd neemt voor jullie.

Onze winkel is gevestigd in een historisch pand, gelegen in de Vestingstad Brielle in Nederland (tussen Antwerpen en Amsterdam). We hebben voor u een eigen gratis parking (achterzijde), met winkel-entree. Klik HIER voor route en adres.

Dagelijks ontvangen we bezoekers uit België en Nederland. Zij combineren dit vaak met een strand- en duinwandeling. Of shoppen hier: want Brielle heeft leuke boetieks en horeca. Samen met het passen en lunchen een gezellig dagje uit met familie of vrienden. 

Afspraak maken